TALENT Extra

EXTRA ACTIVITEITEN NAAST VOETBALOPLEIDING & TALENTONTWIKKELING

De belangrijkste elementen van sport zijn dat het mensen bij elkaar brengt, en dat het mensen fit en vitaal houdt. TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® levert dan ook graag een bijdrage aan sportieve ontwikkeling, vitaliteit, en verbinding en ontmoeting op sociaal-maatschappelijk gebied. Naast de opleidingstrajecten en de voetbalverenigingsactiviteiten, organiseert TALENT daarom ook voetbalprojecten en -activiteiten voor en in samenwerking met onder andere gemeenten, bedrijven, kerken, scholen, jeugdcentra etc. Voorbeelden zijn sportieve teambuilding-activiteiten en vitaliteitsprojecten voor bedrijven, voetbaltrajecten en -clinics voor o.a. scholen en meer.


Geïnteresseerd in wat TALENT voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

EVENTS EN ACTIVITEITEN

》 SOCCERFIT!™ Health & Teambuilding - Vitaliteitsprogramma voor bedrijven!

Voetbaltrainingsprogramma voor bedrijven met de focus op vitaliteit en teambuilding! Trainingen met name gericht op technieken, (handelings)snelheid, communicatie, samenwerking en lichamelijke fitheid. Toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde deelnemers!

Mogelijkheden voor uitvoering: Binnen (zaal) of buiten (veld of straat)

Kosten: Offerte (Na het invullen van het aanmeldformulier, wordt er z.s.m. contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.)

 

》 SCHOOLPLEIN CLINICS! - Voetbaltrainingen op de schoolpleinen!

Veel scholen willen beweging bij de jeugd extra stimuleren en de Schoolplein Clinics helpen hier aan mee! Daarbij is het voor velen een mooie manier om in aanraking te komen met voetbal en sportieve training op zich! De clinics kunnen onder andere worden aangeboden als oriënterende activiteit, als promotie-activiteit of als onderdeel van een feestelijke happening. Mogelijk in de vorm van een enkele clinic of als serie!

Kosten: Offerte (Na het invullen van het aanmeldformulier, wordt er z.s.m. contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.)

  

》 THE FUTSAL- & STREETMATCHCONNECTION PURMEREND - In samenwerking met Stichting PowerPoint Jongerenwerk & Stichting Present

Aanbod van voetbalactiviteiten, het gehele jaar in de zaal en tijdens de zomermaanden op straat, georganiseerd door drie organisaties vanuit een verbonden christelijke basis met aandacht voor ontmoeting en gezelligheid voor alle jongeren van 12 t/m 24 jaar uit Purmerend in de zaal van SPURD Sportlaan en de voetbalkooi bij OBS Weidevogels (Weidevenne) op de vrijdagavonden van 19.45-21.00 uur. Na het voetbal is er de mogelijkheid om de avond gezellig af te sluiten bij de inloop van jongerencentrum PowerPoint in de binnenstad van Purmerend!

Kosten: Gratis! (Drinken, versnaperingen en muziek aanwezig)

VERLOPEN - AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK!

 

 

》 5 MEI: NATIONALE STRAATVOETBALDAG + 26 MEI: FINALES 2018 & STREETMATCH CLINICS | PURMEREND | In samenwerking met Spurd en SVBN

De Straatvoetbalbond Nederland heeft 5 mei uitgeroepen tot Nationale Straatvoetbaldag! Ook in Purmerend worden er straatvoetbalwedstrijden georganiseerd. Op 26 mei worden de plaatselijke finales gespeeld in de binnenstad tijdens het Marktstad Moves 2018 Event!

In samenwerking met SPURD en de SVBN organiseert TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® tijdens deze dagen de STREETMATCH CLINICS voor de deelnemende jeugd!

Klik hier om jouw team aan te melden voor de '5 mei: Nationale Straatvoetbaldag 2018' en de finales op 26 mei in Purmerend!

VERLOPEN - AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK

 

 

 

 E-mailen
Bellen
Instagram