Opleiding

OPLEIDING OP MAAT

Als jij je als voetballer/voetbalster ook op een professionele manier op alle vlakken extra wilt ontwikkelen, dan heb je nu de mogelijkheid! Want ook buiten verenigingsverband om kun je je aanmelden voor de opleidingstrajecten op maat via TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling®. Dit kan individueel, samen of met een kleine groep. Tijdens de trainingen, die na overeenstemming worden uitgevoerd op de velden van de vereniging waarbij je zelf lid bent, werken we aan alle aspecten!

Daarbij wordt, in samenwerking met SINA Voetballab in Beverwijk, de extra mogelijkheid geboden bij aanvang en na afloop van het opleidingstraject een Performance Analyse af te nemen. Dit betreft een orthopedische scan (fysiotherapeut), lichaamssamenstelling, sprint- en sprongtest, focus-/gezichtsveldstest, agilitytest, inspelen-aannemen, multitasken en ISRT (interval shuttle run test). Op deze manier kunnen alle vorderingen en verbeteringen via een rapport ook nog eens op een duidelijke manier inzichtelijk worden gemaakt. 

TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® richt zich met name op spelers/speelsters (min. leeftijd: 6 jaar - max. leeftijd: n.v.t.) in de regio Noord-Holland. Bij aanvragen voor buiten deze regio zal er echter altijd worden gekeken naar de mogelijkheden.

TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® biedt de volgende opleidingstrajecten:

  • PRIVÉ
  • DUO (Aanmelding per 2 spelers)
  • GROEP (Aanmelding per groep - max. 6 spelers)

Na aanmelding neemt TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® contact met je op om alles te bespreken. De duur van het traject (aantal trainingen), trainingsfrequentie (hoe vaak en op welke dagen en tijden in de week) en vorm van de opleiding (op de speler(s) afgestemd) worden dan in overleg vastgelegd.

Bekijk hieronder het prijsoverzicht van de standaard opleidingstrajecten. Een ander aantal trainingen is uiteraard ook mogelijk.Video Performance Analyse (SIMUST) SINA Voetballab

COMPETENTIES

Om je compleet op te leiden wordt er tijdens de trainingstrajecten van TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® gewerkt aan:

  • BALCONTROLE & TECHNIEK | Automatiseren van balbehandeling. Vele vormen van aannames, pass/trap/schot, dribbel/drijven, kappen/draaien, schijnbewegingen, e.d. zonder en met weerstand.
  • TACTIEK & THEORIE | Bewustwording van doel van het voetbal, positionele taken, voetbalproblemen analyseren en oplossen, etc. Zowel praktisch als theoretisch. 
  • VOETBALCONDITIE (VOETBALSPECIFIEKE FITNESS) | Zorgen voor optimale lichamelijke fitheid, waaronder het verbeteren van lichaamshouding d.m.v. core-stability-oefeningen, vergroten van sprintsnelheid, acceleratie, deceleratie, sprongkracht en plyometrie, anaerobe en aerobe training, verbeteren van motoriek, coördinatie en reactievermogen d.m.v. onder andere SAQ-training in combinatie met balbehandeling. Zo wordt er gewerkt met trainingsmateriaal op het veld en/of trainingsapparatuur (indien beschikbaar in bijv. fitness-/fysiotherapieruimte). Verder wordt ook advies m.b.t. voeding gegeven.
  • MENTAL SPORTCOACHING | Versterken van mentale eigenschappen zoals zelfvertrouwen, durven en doen, leren communiceren, zelfreflectie en positieve, sportieve en coachbare instelling en houding, en doelen stellen.
  • PERSONAL DEVELOPMENT Advies m.b.t. randzaken en omgevingsfactoren.

TRAININGSTENUE & SPORTTAS | NIEUW!

Voor spelers en speelsters in de opleiding, maar verder ook voor iedereen die dit graag zou willen, is het nu mogelijk een TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® | TREPO Sports® Trainingstenue + Socks (sportkledingmerk Stanno) en/of een TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® Sporttas aan te schaffen! De aanschaf is voor in de opleiding overigens geen verplichting. Wel wordt hierbij een korting aangeboden (totaal €75,- voor deelnemers i.p.v. €110,-). Aanschaf in de opleiding kan worden gedaan bij het rondmaken van de aanmelding.

Wil je buiten de opleiding om een trainingstenue aanschaffen? Dat kan natuurlijk ook! Gebruik daarvoor gemakkelijk de webshop!

 


NU AANMELDEN VOOR OPLEIDING!

 


E-mailen
Bellen