Opleiding

TRAJECT OP MAAT

Tijd voor een nieuwe stap naar een optimale voetbalontwikkeling? Meld je dan nu aan! Zelfstandig (buiten verenigingsverband om) aanmelden kan individueel, met een tweetal of met een (kleine) groep. De trainingen worden na afstemming uitgevoerd bij jouw/jullie eigen vereniging!

TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® is er voor spelers/speelsters (met een minimale leeftijd van 6 jaar) in met name de regio Noord-Holland. Bij aanvragen voor buiten deze regio zal er echter altijd worden gekeken naar de mogelijkheden.

TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® biedt de volgende trajecten:

 

PRIVÉ       Individueel aanmelden

 

 

DUO         Per twee spelers aanmelden

 

 

GROEP     Per 3 t/m 6 spelers aanmelden

 


Een grotere groep dan 6 spelers, een team, of meerdere teams aanmelden is uiteraard ook mogelijk. Dit gebeurt echter in de meeste gevallen vanuit een vereniging zelf. Hiervoor zijn onder andere ook specifieke verenigingsmodules opgezet. Kijk voor meer info op de pagina 'vereniging.' Toch zelfstandig een grotere groep aanmelden? Vul uiteindelijk in het contactformulier dan gewoon het aantal spelers/teams in. Tarieven voor grotere groepen staan niet in het onderstaande overzicht, maar komen tot stand via een vrijblijvende offerte op maat.

Na aanmelding neemt TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® contact op. De trainingslocatie, duur van het traject (aantal trainingen), trainingsfrequentie (hoe vaak en op welke dagen en tijden in de week) en vorm van de opleiding (op de speler(s) afgestemd) worden dan in overleg vastgelegd.

PERFORMANCE ANALYSE

Bij de langere trajecten wordt, in samenwerking met SINA Voetballab in Beverwijk, de extra mogelijkheid geboden bij aanvang en na afloop van het traject een Performance Analyse af te nemen. Dit betreft een orthopedische scan (fysiotherapeut), lichaamssamenstelling, sprint- en sprongtest, focus-/gezichtsveldstest, agilitytest, inspelen-aannemen, multitasken en ISRT (interval shuttle run test). Indien gewenst, kunnen op deze manier alle vorderingen en verbeteringen via een rapport ook nog eens op een duidelijke manier inzichtelijk worden gemaakt.

COMPETENTIES

In de trainingen worden alle aspecten op de speler(s)/speelster(s) afgestemd.

  • BALCONTROLE & TECHNIEK Automatiseren van balbehandeling. Vele vormen van aannames, pass/trap/schot, dribbel/drijven, kappen/draaien, schijnbewegingen, e.d. zonder en met weerstand.
  • TACTIEK & THEORIE | Bewustwording van doel van het voetbal, positionele taken, voetbalproblemen analyseren en oplossen, etc. Zowel praktisch als theoretisch. 
  • VOETBALCONDITIE (VOETBALSPECIFIEKE FITNESS) Zorgen voor optimale lichamelijke fitheid, waaronder het verbeteren van lichaamshouding d.m.v. core-stability-oefeningen, vergroten van sprintsnelheid, acceleratie, deceleratie, sprongkracht en plyometrie, anaerobe en aerobe training, verbeteren van motoriek, coördinatie en reactievermogen d.m.v. onder andere SAQ-training in combinatie met balbehandeling. Zo wordt er gewerkt met trainingsmateriaal op het veld en/of trainingsapparatuur (indien beschikbaar in bijv. fitness-/fysiotherapieruimte). Verder wordt ook advies m.b.t. voeding gegeven.
  • MENTAL SPORTCOACHING Versterken van mentale eigenschappen zoals zelfvertrouwen, durven en doen, leren communiceren, zelfreflectie en positieve, sportieve en coachbare instelling en houding, en doelen stellen.
  • PERSONAL DEVELOPMENT Advies m.b.t. randzaken en omgevingsfactoren.

TARIEVEN

Bekijk hieronder het prijsoverzicht van de standaard opleidingstrajecten. Een ander aantal trainingen is in overleg ook mogelijk.

TRAININGSTENUE & SPORTTAS | NIEUW!

Voor spelers en speelsters in de opleiding, maar verder ook voor iedereen die dit graag zou willen, is het nu mogelijk een TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® | TREPO Sports® Trainingstenue + Socks (sportkledingmerk Stanno) en/of een TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® Sporttas aan te schaffen! De aanschaf is voor in de opleiding overigens geen verplichting. Wel wordt hierbij een korting aangeboden (totaal €75,- voor deelnemers i.p.v. €110,-). Aanschaf in de opleiding kan worden gedaan bij het rondmaken van de aanmelding.

Wil je buiten de opleiding om een trainingstenue aanschaffen? Dat kan natuurlijk ook! Gebruik daarvoor gemakkelijk de webshop!

 


NU AANMELDEN VOOR OPLEIDING!

 


E-mailen
Bellen
Instagram