WELKOM bij TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling ®

Ook ambitieus en klaar voor een nieuwe stap naar een optimale ontwikkeling? Op de Nederlandse voetbalvelden lopen ontzettend veel spelers en speelsters met potentie! Doordat de opleidingsmogelijkheden echter soms beperkt zijn, kan het zijn dat jij ook meer wilt en nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Om door te groeien is het ontwikkelen van een totaalpakket aan kwaliteiten van belang. Dat maakt het verschil. En om aan al deze aspecten te kunnen werken, is extra opleidingstijd, kennis en kunde nodig op meerdere gebieden.

Via TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® kun jij bij je eigen club via de opleidingstrajecten op een professionele manier in alle aspecten van het voetbal extra  worden opgeleid! Daarbij  wordt veel  aandacht gegeven aan talentscouting en -ontwikkeling. De trainingen van TALENT vormen de perfecte combinatie met jouw reguliere trainingen en wedstrijden, om jou op amateur-niveau, maar ook wanneer jij al actief bent op professioneel niveau, naar een (nog) hoger niveau te brengen in het voetbal! TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® is er voor spelers/speelsters vanaf de leeftijd van 6 jaar met name in de regio Noord-Holland, en indien haalbaar, ook daarbuiten!

Naast de opleidingstrajecten biedt TALENT verder op meerdere vlakken verenigingsondersteuning en is daarnaast ook actief in de organisatie van extra activiteiten en projecten op het gebied van sportstimulering met verschillende doeleinden. 

Ook interesse in wat TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer  informatie op de desbetreffende pagina's!

 

Extra aanvullende informatie of vragen? Neem dan gerust contact op! Dit kan snel en gemakkelijk via het contactformulier of telefonisch.

 

 

 

 

 

 

 

 


E-mailen
Bellen
Instagram